sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Mitäs sinkku omakotitalolla tekee?


Otsikon kysymystä sai kuulla monen monta kertaa, kun sukulaisperhe myi talonsa sinkulle. Olin silloin vielä teini-ikäinen, enkä ajatellut kysymystä sen tarkemmin. Myöhemmin törmäsin asiaan, kun huomasin pohtivani toistuvasti astianpesukoneen hankkimista. Päässäni pyöri nyt toinen kysymys; mitä sinkku tekee tiskikoneella. Periaate oli kuitenkin sama. Omakotitalo on monien mielestä sinkulle liian suuri, eikä astianpesukonekaan täyty kovin nopeasti. Ilmankin pärjäisi, kuten moni voisi huomauttaa.

Mutta entä jos sinkku nauttii omasta pihasta? Haluaa tietylle alueelle asumaan? Tykkää oman talon ylläpitotöistä? Tahtoo puusaunan tai takan? Soittaa trumpettia päivät läpeensä? On väsynyt käsin tiskaamiseen? Sinkullakin on oikeus haluta, tahtoa, tykätä, soittaa ja olla väsynyt.

Sinkkukaveri innostui grillauskesästä niin, että osti parvekkeelleen sähkögrillin. Mitäs sinkku grillillä tekee, voisi aika moni taas kysyä.

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin tänne kun olit kirjoittanut kommentin blogiini, ja laitoin sinut heti seuraa-listaan Bloglovinissa! :) On niin kivaa kun joku kirjoittaa sinkkuelämästä muistakin näkökulmista kuin pelkästään "miten-löytää-mies"-näkökulmasta. En minäkään jaksa tai edes halua deittailla, en ole koskaan jaksanut. Toki minulla on silmät auki, mutta en etsi aktiivisesti. En tarvitse miestä ollakseni tyytyväinen elämääni.

    Mutta syy miksi rupesin alunperin kirjoittamaan tätä kommenttia, oli tuo trumpettisoittaminen. Naurasin ääneen, oli niin hauska mielikuva! Idyllisessä pikkukylässä kuuluu keskellä yötä "TRRRRÖÖÖÖÖÖT PRRRRÖÖÖÖÖÖT" ja ihmiset kääntävät kylkeä vuodeissa ja huokaavat toisilleen: "Tuo hullu sinkku on näköjään kotona taas". :D

    VastaaPoista
  2. Mukavaa, että löysit blogiini. Minäkin olen kaivannut uusia näkemyksiä sinkkuelämään ja koska niitä on niin hankala löytää, niin ajattelin ihan konkreettisesti kantaa korteni kekoon oman blogin kautta. Myös sinun blogisi on tosi arvokas juttu monia koskettavasta mutta kuitenkin harvoin keskusteluihin yltävästä aiheesta. Meillä on ihan sama juttu tuo, että silmät on auki, vaikka aktiivihaku ei olekaan päällä ja vielä tuokin ettei elämä tunnu vajaalta ilman miestäkään (tätä viimeistä mietin, sillä elämässänihän on useita miehiä, joista kuulette ehkä blogissani myöhemmin lisää...).

    Hihii... Tykkään vaskisoittimista, joten jos joku pasunisti, trumpetisti, käyrätorven puhaltaja tai joku muu on kuulolla, niin mukaan kummalliseen joukkoomme vaan ;-)

    VastaaPoista